O nama

Credicom International d.o.o. je spoljnotrgovinska firma koja je već 30 godine ekskluzivni uvoznik i distributer sirovina za proizvodnju boja i lakova, vatrostalnih materijala i materijala za završne građevinske radove.
Credicom International uvozi sirovine koje se ne proizvode u našoj zemlji, a neophodne su domaćoj industriji. To su prvenstveno beli cement, praškasti pigmenti, talk, titan dioksid, vatrostalni cement, korund, i boksit. Ekskluzivni uvoznik i distributer smo belog cementa Devnya Cement (člana Italijanskog koncerna Italcementi Group). Iz oblasti vatrostalnih cemenata Credicom je ekskluzivni distributer aluminantnih cemenata Italijanskog koncerna Mapei, koji se proizvode u fabrici Gorka u Poljskoj. Česka firma Koltex, čiji smo ekskluzivni distributer, zastupljena je u našem programu sa industrijskim talkom, pigmentima, korundom (belim i braon) i silikon karbidom. Distributer smo čuvenog hemijskog giganta ZCH „POLICE“ Poljska na tržištu Srbije za titan dioksid Tytanpol. Francuskog proizvođača AGS na našem tržistu zastupamo u oblasti kalciniranog kaolina. Poljskog proizvođača Jaro prezentujemo u oblasti sirove i paljene gline.

Uzorci

Ukoliko su vam potrebni uzorci nekih od naših proizvoda, dobicete ih u roku od 48 sati!

Ideje

Radujemo se vašim idejama. Ukoliko možemo da vam pomognemo u nabavci vama potrebne sirovine – daćemo sve od sebe!

Iskustvo

Imamo najveće iskustvo na našem tržištu za sirovine koje zastupamo, što garantuje najbolju moguću uslugu.NAŠI PROIZVODI: